Το CR7 Drive είναι ένα υποτονικό ποτό για άμεση ενυδάτωση και αντοχή*.
Σχεδιασμένο για όσους έχουν υιοθετήσει έναν δραστήριο τρόπο ζωής, το CR7 Drive είναι ένα ποτό υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών για τη διατήρηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης αντοχής – ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Κάθε μερίδα περιέχει λιγότερο από 100 θερμίδες και είναι εύκολο στην κατανάλωση ενώ βρίσκεστε εκτός, με μία ήπια γεύση Acai Berry. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον Cristiano Ronaldo, το CR7 Drive είναι μία λύση υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών, η οποία έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την απορροφόρηση του νερού κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας και βοηθάει στη διατήρηση της
απόδοσης κατά τη διάρκεια ασκήσεων αντοχής*, είτε πρόκειται για έναν έντονο αγώνα ποδοσφαίρου είτε άθλησης στο γυμναστήριο.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ:

• Οι λύσεις υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών που παρέχει το CR7 Drive συμβάλουν στη διατήρηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άθλησης σε ασκήσεις αντοχής.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ:

• Οι λύσεις υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών και μετάλλων που παρέχει το CR7 Drive ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια φυσικής δραστηριότητας .

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ:

• Οι βιταμίνες Β1 και Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού και στην ψυχολογική λειτουργία.