Το Formula 1 προσφέρει ευκολία, γεύση και θρεπτικά συστατικά όλα σε ένα ρόφημα.
Με ένα τέλειο μίγμα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, εδώδιμων ινών και βιταμινών & μέταλλων πλεόν δεν θα χρειάζεται να επιλέγετε μεταξύ υγιεινών γευμάτων και ευκολίας – το ρόφημα Formula 1 είναι γρήγορο και απλό στην προετοιμασία του!

Λάβετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας, ενώ παραμένετε δεσμευμένοι στις προτιμίσεις και τις απαιτήσεις της διατροφής σας. Το F1 Κρέμα Μπανάνας παρασκευάζεται με συστατικά που είναι vegan, χωρίς γλουτένη και δεν περιέχει τεχνητά αρώματα και γεύσεις.
Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες συμβάλλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, το Formula 1 είναι ένα υποκατάστατο γεύματος που περιέχει βασικά μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά και επιπλέον βότανα και αρωματικά φυτά.
Απολαύστε το Formula 1 ως ένα θρεπτικό πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο για την υποστήριξη ενός δραστήριου τρόπου ζωής αλλά και τον έλεγχο του βάρους*.
Περιέχει 25 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης D η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βιταμίνη C η οποία συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Βασικά Oφέλη

222 θερμίδες ανά μερίδα
18 g πρωτεΐνης ανά μερίδα, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας
4 g εδώδιμες ίνες ανά μερίδα
Τουλάχιστον 38% της συνιστώμενης ημερίσιας ποσότητας για 25 βιταμίνες και μέταλλα ανά μερίδα, συμπεριλαμβανομένου του χρωμίου που βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Vegan συστατικά, χωρίς γλουτένη, χωρίς τεχνητά χρώματα και φυσική γεύση

ΧΡΗΣΗ
Απολαύστε ένα Ρόφημα Formula 1 κάθε μέρα ως ένα θρεπτικό γεύμα. Ανακινήστε προσεκτικά το δοχείο πριν από κάθε χρήση, καθώς το περιεχόμενο μπορεί να έχει διαχωριστεί. Αναμίξτε δύο κουταλιές της σούπας (26 g) σκόνης με 250 ml κρύου, ημι-αποβουτυρωμένου γάλακτος (1,5% λιπαρά).
Απολαύστε αυτό το προϊόν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής. Επισκεφτείτε το myherbalifeshake.com για περισσότερες συνταγές για ροφήματα και προτάσεις σερβιρίσματος.
*Για τον έλεγχο του βάρους: Η υποκατάσταση δύο ημερήσιων γευμάτων μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με υποκατάστατα γεύματος συμβάλλει στην απώλεια βάρους.
Για ισορροπημένη διατροφή και διατήρηση του βάρους: Η υποκατάσταση ενός ημερήσιου γεύματος μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων με ένα υποκατάστατο γεύματος συμβάλλει στη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια βάρους.

#4462 – Formula 1 Κρέμα Μπανάνας