Ο πορτογαλικής καταγωγής διεθνής, Cristiano Ronaldo, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο για την Ρεάλ Μαδρίτη της Ισπανίας, αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στο γήπεδο.

Μόλις ανακοινώθηκε ότι η Herbalife θα είναι ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ CRISTIANO RONALDO ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!! Η Ηerbalife θα συνεργστεί με τον Ρονάλντο για να αναπτύξει και να βελτιστοποιήσει το προσωπικό πρόγραμμα διατροφής του και να του παρέχει μια σειρά από αθλητικά προϊόντα διατροφής (Herbalife24).
Η πενταετής, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σύμβαση με τον Ρονάλντο περιλαμβάνει παγκοσμίως δικαιώματα δημοσιότητας και διάφορες κοινές δραστηριότητες προώθησης.

«Πιστεύω ακράδαντα στη σημασία της σωστής διατροφής για μένα ως άτομο, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Herbalife, διότι είναι μια εταιρεία που μοιράζεται το πάθος μου και έχει τέτοια πείρα και γνώσεις στον τομέα της αθλητικής διατροφής «, δήλωσε ο Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και κάποιος που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία μας για την καλή διατροφή, είναι στο επίκεντρο μιας υγιούς, ενεργό ζωής, και ένα βασικό πλεονέκτημα στον ανταγωνιστικό κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού. Μοιραζόμαστε τη δέσμευση και τον ενθουσιασμό του για αυτή τη σχέση και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μας μαζί», είπε Michael O. Johnson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Herbalife